2025.07.23. 19:00
ereza, 1065 Budapest, Nagymező utca 3.
Fedezd fel Latin-Amerika vibráló ízvilágát, és sajátítsd el a ceviche készítésének fortélyait exkluzív workshopunkon, július 23-án! Ez az egyedülálló gasztronómiai élmény a tenger gyümölcseinek szerelmeseit várja egy izgalmas utazásra, ahol bepillantást nyerhetsz a legendás fogás eredetébe, elkészítési technikáiba és változatos formáiba.
Mi is az a ceviche?
A ceviche egy tradicionális dél-amerikai étel, amelynek gyökerei Peru partvidékéig nyúlnak vissza. Friss tengeri halak kerülnek citrusos, fűszeres pácba, ahol a lime természetes savassága gyengéden alaktja át a halhúst, kiemelve annak ízét és textúráját. Az így létrejövő fogás egyszerre könnyed, friss és harmonikus. A világ különböző részein eltérő módon készítik, most pedig lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd a legizgalmasabb variációkat!
Mire számíthatsz a programon?
⇢ Három különleges fogás, amelyeket te magad állíthatsz össze Kelemen Áron és Gaál Máté közreműködésével.
⇢ Prémium minőségű tengeri halak gondosan előkészítve, hogy a lehető legtökéletesebb cevichét alkothasd meg.
⇢ Egy lebilincselő előadás a ceviche eredetéről, az alapanyagok kiválasztásának fortélyairól és az elkészítés technikájáról.
⇢ Személyre szabott séfvezetés, hogy minden mozdulatod magabiztos és profi legyen.
⇢ Gondosan párosított italok, amelyek tökéletesen kiegészítik az egyes fogásokat, fokozva az ízek harmóniáját.
Menü:
Dulce Fuego
lazac, grillezett nektarin, mangó, rózsabors
Kleine Zalze Vineyard Selection Chenin Blanc 2024 (RSA – Stellenbosch)
Brasa Verde
kígyómakréla, avokádó, chili, mezcal
Andrian Somereto Chardonnay DOC 2024 (IT – Sud Tirol)
Sol Picante
argentin vörösrák, sárgadinnye, uborka, jalapeno, tajin
Domaine Mordorée Les Bulles de la Mordorée Rosé Pet’Nat 2024 (FR – Rhone)
A workshop ára: 28.990 Ft/fő
Jegyek korlátozott számban elérhetőek, vásárlásuk előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a sinkovics.csilla@tereza.hu e-mail címen tehettek meg.